Avl

Cokelight TM

Født: 2014. Far: Carmargue. Morfar: Chellys Z

Cokelight TM blev bedste 3 års springhoppe på Sjælland i 2017 med karakteren 9 for teknik, kapacitet og helhed. Flot fremvist af Dennis Lüth. Hun blev tildelt Bronze medalje ved finalen på Vilhelmsborg. I november 2018 vandt hun og Pedro Gosk overlegent egnethedstesten på Sjælland med 850 point. Det højeste antal point der blev givet på landsplan. Hun gik ungstechampionats finale i Herning i marts 2019.

I september 2019 klarede hun sig fantastik ved VM i Zangersheide. Hun var fejlfri den første dag og fik en ærgerlig bom på dag 2. 


Cokelight fik i 2018 et fint hingsteføl efter Action Blue. Action Light TM. Se nedenfor.

Pedro Coke Zangersheide

Candlelight TM

Født: 2010. Far: Chellys Z Morfar: Landfriese II

Candlelight TM blev bedste 2 års spring hest på Sjælland. Hun kom til DV eliteskue på Vilhelmsberg og  blev kåret i med Broncemedalje. 

Hun har gået unghestechampionats finale i Herning, hvor hun bl.a. opnåede et 9 tal i kapacitet hos fremmedrytteren Lars Bak. Hun har også gået Scandinavian Open i Falsterbo og DRF´s championats finale ved JBK. Hun har vundet og er placeret i MB sammen med Pedro Gosk.Action Light TM

Hingst født 2018. F: Action Blue MF: Carmargue


Landlight. Vores stamhoppe

Født:  1997 på Gestût Lewitz

Far:  Landfrise II MF: Favorit

Landlight er avlet på Gestut Lewitz af Paul Schockemohle. Hun er A hest i springning med mange internationale placeringer.

Hun opnåede i 2015 Elite hoppe status i DV.


Vi har solgt en hoppe efter Landlight / Party Dance til Norge. Og en vallak efter Landlight / Heartbeat til Sverige.


På billedet bliver Henriette og Landlight klubmester i spring.