Vi har pt. ingen salgsheste. Nedenfor kan I se hvad vi har avlet.

Candlelight TM opnåede ved eliteskuet på Vilhelmsborg 2013, bronce medalje med karakterne 9 i kapacitet og 8,5 i teknik. I 2012 vandt hun 2 års springningen i Vallensbæk. Hun måler 166 cm og er kåret i BRDH, har bestået sin sadelprøve og er født ind i DV´s springhesteprogram. Candlelight TM fik i april 2014 et fint hoppeføl efter Carmargue. Se nedenfor. Hun er i fol med I'am Special de Muze og føl forventes 20 april 2018.

Pedro Gosk og Candelight TM sluttede på en flot 11. plads ved Ungheste Championatet i Herning 5-8 marts 2015. De kom også til Finalen ved JBK efter at have vundet den ene kvalification og blevet nr 2 ved den anden.

Candleligt TM er i fol med Action Man Z. Vi forventer føl i juni 2019.

Født: maj 2010

F: Chellys Z

FF: Chellano Z

M: Landlight (se nedenfor)

MF: Landfriese II

Pedro og Candlelight TM ved Falsterbo Horseshow.

Cokejpg

Cokelight TM blev bedste 3 års springhest på Sjælland i 2017. Hun opnåede som sin mor en Bronze medalje med karaktererne 9 i spring teknik og 9 i kapacitet. Hun måleer 169cm og er født ind i DV´s springhesteprogram. 

Født: 11 april 2014

F: Carmargue

FF: Cassini II

M: Candlelight (se ovenfor)

MF: Chellys Z

coke2jpg

.

Highlight TM

F: Heartbeat

FF: Heartbreaker

M: Landlight (se nedenfor)

MF: Landfriese II

Vallak født i maj 2011. Han er født ind i DV´s springhesteprogram. Highlight TM er solgt til Sverige som dressurhest.

Highlight TM i Sverige med hans ejer dressurdommer Elisabeth Werme. 

Cocktail Party TM er efter Landlight (se nedenfor) og Party Dance. Hun har i 2013 bestået DV sadelkåring og egnethedstest i springning. Cocktail Party TM opnåede de suverænt højeste karakterer i springning for 4 års og ældre hopper ved kåringen i Ringsted 2013 med ikke mindre en 9 i kapacitet og 8 i teknik. Hun er kåret i RDS, måler 163 cm i stang og er optaget i DV´s springhesteprogram. Cocktail Party TM er solgt. Hun startede  med dansk flag på Vilamoua Atlantic Tour 2016.

Født: april 2009

F: Party Dance

FF: Cajus

M: Landlight (se nedenfor)

MF: Landfriese II

Cocktail Party i Norge med sin nye ejer Caroline Bergseng.


Vores spring stamhoppe Landlight er avlet i Tyskland af Paul Schockemöhle, har gået international ridebanespringning og er A-hest. Hun blev kåret i ERDH og optaget i DV springhesteprogram. Moderlinien har avlet en hel del internationale springheste og kårede hingste. Landlight er i 2015 blevet udnævnt til elitehoppe i DV. Hun lever desværre ikke mere.

F: Landfriese II

FF: Landadel

MF: Favorit

MFF: Fantastique.

MMF: Gepard

På billedet bliver Landlight og Henriette KAR Klubmester.  

.